Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ο Τζακ Σπάροου επιστρέφει

Μετά από ποιος ξέρει πόσες μπουκάλες ρούμι, δε θα 'λεγε όχι και σ' ένα bloody Mary! Ο λόγος για τον πασίγνωστο πλέονΤζακ Σπάροου των "Πειρατών" που στο τίζερ του Comic Con μπορεί να μοιάζει απρόθυμος να ξαναμπεί σε περιπέτειες, αλλά η εμφάνιση της
Πενέλοπε Κρουζ θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη.
Στην πολυαναμενόμενη ταινία του Ρομπ Μάρσαλ πρωταγωνιστεί ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος για τέταρτη φορά στην καριέρα του θα ενσαρκώσει το ρόλο του Σπάροου. Η βραβευμένη με Οσκαρ Κρουζ θα κρατά το ρόλο μιας παλιάς αγαπημένης του αρχιπειρατή και ο Ίαν ΜακΣέιν θα εμφανιστεί ως Blackbeard. Στο "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" συμμετέχει και Τζέφρι Ρας, ο οποίος θα ξαναδώσει ψυχή στον Barbossa.Η μοιραία γυναίκα από το παρελθόν δεν είναι ξεκάθαρο αν ήρθε με τα φτερά του έρωτα ή προσπαθεί απλώς με κάθε τρόπο να πλησιάσει στην πηγή της νιότης.Όλα αυτά όπως έχουμε πει θα πάρουν μεγάλες διαστάσεις, για την ακρίβεια ... τρεις. Μέχρι τότε, δείτε το Τζόνι Ντεπ να τρικλίζει με τη χαρακτηριστική προφορά του Σπάροου και να μας καλεί στο νέο του πλήρωμα.Εν τω μεταξύ ο Ντεπ, μετά την πρόσφατη "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων", θα συνεργαστεί και πάλι με τον Τιμ Μπάρτον, στις "Σκοτεινές Σκιές", μια πολυαναμενόμενη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της ομώνυμης κλασικής τηλεοπτικής σειράς τρόμου.Η Warner επιστράτευσε τον συγγραφέα Γκράχαμ Σμιθ για να γράψει το σενάριο της ταινίας, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Ντεπ. 
Ο Τιμ Μπάρτον θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας, τα γυρίσματα της οποίας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις αρχές του νέου χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails