Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Friday and 13th

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Όνομα: Friday and 13tη
  • Κατηγορία: Θρίλερ
  • ¨Ετος Παραγογής: 2009
  • Εταιρία: Audio Visual
  • Διάρκεια:97'
  • Σκηνοθεσία: Marcus Snipel
  • Σενάριο: Damian Shannon, Mark Swifter, Mark Wheaton
  • Παίζουν: Jared Padalecki, Danielle Panabaker, Travis Van Winkle

    ΠΕΡΙΛΗΨΗ
    Μια ομάδα νεαρών ενήλικων που έχουν στήσει τις σκηνές τους κοντά στην εγκαταλελειμμένη θερινή κατασκήνωση όπου μια σειρά από αποτρόπαια εγκλήματα λέγετε ότι έχουν λάβει μέρος στην δεκαετία του 1980. Η δράστης ήταν μια μητέρα όπου οδηγείται στην τρέλα μετά τον πνιγμό του παιδιού της, Jason. για τον οποίο πίστευε πως παραμελήθηκε από τους συμβούλους του στρατοπέδου. Ο θρύλος λέει πως ο τελευταίος επιζών των επιθέσεων αποκεφάλισε τη γυναίκα. Στη συνέχεια, όμως ο Jason ήρθε πίσω, και τώρα αυτός είναι ένας εκδικητικός και αδυσώπητος δολοφόνος με βαλλίστρες, ξίφη, τσεκούρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα..Ο μύθος αποδεικνύετε φρικτά πραγματικός , όπως οι κατασκηνωτές θα ανακαλύψουν γρήγορα.Έξι μήνες αργότερα, ο αδελφός ενός από τους κατασκηνωτές διανέμει αφίσες πως λείπει η αδελφή του. Η αστυνομία πιστεύει πως πήγε μακριά με το αγόρι της. Ο αδελφός διασχίζει μονοπάτια με μια νευρική υπερένταση. Ένας μικρός πλούσιος με την φιλενάδα και τους φίλους του πάνε στην καμπίνα των γονέων του όπου διαδραματίζετε το τέλος της ιστορίας.




    ΚΡΙΤΙΚΗ



    Ξέρει τι θέλει και αυτό δίνει η συγκεκριμένη ταινία. Δεν κάνει όμως τίποτα καινούργιο για να πάρει βαθμό πάνω από το μέτριο. Και από τα τρόμου, μετά από τόσες δεκαετίες εκπαίδευσης και διατριβής, απαιτούμε μαζί με όλες τις κοινοτυπίες και τις γοητευτικές ανοησίες τους και κάτι διαφορετικό, κάποιες καινοτομίες τρόμου τελοσπάντων, ρε αδερφέ!

    Εντάξει, είναι ένα ανόητο splaterάκι, σε ανεκτά όμως επίπεδα και άκακο, γιατί δεν προσποιείται κάτι άλλο από αυτό που είναι. Οπότε, ιδίως οι fan του είδους και του συγκεκριμένου franchise, δεν λέει να το χάσετε.


    TRAILER



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts with Thumbnails