Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010

REC


Το Rec μια ισπανική ταινία τρόμου γυρισμένη από μόλις μία κάμερα είναι ένα θρίλερ που αξίζει κάποιος να το δει.Το Rec ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2007 σε σενάριο Luis Berdejo και Jaume Balaguero και σε σκηνοθεσία Paco Plaza και Jaume Balaguero.Στην ταινία Δύο ρεπόρτερ τοπικού καναλιού ακολουθούν μια ομάδα πυροσβεστών στη βραδινή τους βάρδια. Στόχος της

live εκπομπής είναι να καταγράψει τις συνθήκες εργασίας των πυροσβεστών και τις καταστάσεις υψηλού κινδύνου που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους.
Στην πρώτη κλήση που δέχονται, οι πυροσβέστες πρέπει να σώσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρίσκεται παγιδευμένη στο διαμέρισμά της. Όμως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κάτι πηγαίνει τραγικά στραβά… Αυτό που αρχικά έμοιαζε μια απλή επιχείρηση ρουτίνας γρήγορα μετατρέπεται σε εφιάλτη. Παγιδευμένοι μέσα στο κτίριο, οι πυροσβέστες και το τηλεοπτικό συνεργείο έρχονται αντιμέτωποι με μια άγνωστη και θανάσιμη απειλή. Κάτι μοχθηρό και δυσοίωνο εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα σε όλο το κτίριο.
Οι κανόνες αντιστρέφονται. Τώρα το μόνο που έχει σημασία είναι να κρυφτείς, να επιβιώσεις, να βρεις απεγνωσμένα έναν τρόπο διαφυγής…
Και να μην σταματήσεις να καταγράφεις. Μέχρι την τελευταία στιγμή. Ό,τι κι αν συμβεί.Στην ταινία πρωταγωνίστησαν οι Manuela Velasco και Ferran Terreza.Μια ταινία διάρκειας μόλις 78 λεπτών πιστεύω είχε ένα ολοκληρωμένο σενάριο με όχι πολλές λεπτομέρειες που σε κρατάει σε αγωνία καθ'ολη την διάρκεια της ταινίας.
Ακολουθεί το trailer της ταινίας. Απολαύστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails