Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο 50 Cent έχασε 25 κιλά για τις ανάγκες ρόλου.

Αγνώριστος παρουσιάστηκε ο διάσημος ράπερ 50 Cent μετά την μεγάλη απώλεια βάρους. Το καλογυμνασμένο κορμί του 50 Cent ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού μετά τα 25 κιλά που έχασε μοιάζει με ασθενικό άτομο. Οι κακεντρεχείς άρχισαν τις υποθέσεις περί
ανορεξίας αμέσως μόλις ανέβηκαν οι φωτογραφίες από τον ίδιο στο λογαριασμό του στο Facebook και το Twitter. Όμως η απάντηση είναι μάλλον απλούστερη.
Ο 50 Cent επιβεβαίωσε ότι θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Things Fall Apart», όπου θα υποδυθεί ένα παίκτη του αμερικάνικου ποδοσφαίρου (football) που πάσχει από καρκίνο. Στην ταινία ο διάσημος rapper συμπρωταγωνιστεί με τον Ray Liotta σε σκηνοθεσία Mario Van Peebles. Πρόκειται για προσωπικό project του 50 Cent, αφού ο ίδιος έχει γράψει ο ίδιος το σενάριο μαζί με τον Brian A Miller, ενώ έχει αναλάβει και το κυρίως βάρος της παραγωγής.Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έχασε μέσα σε 9 εβδομάδες 25 ολόκληρα κιλά, τρέχοντας 3 ώρες στο διάδρομο κάθε μέρα και ακολουθώντας δίαιτα βασισμένη στα πολλά υγρά. Ωστόσο ο διάσημος τραγουδιστής δηλώνει πως έχει αρχίσει να τρώει φυσιολογικά και πολύ σύντομα θα επανέλθει στην παλιά του κατάσταση. Όμως όπως δήλωσε στο περιοδικό Us Weekly για την περίοδο της δίαιτας "Πέθαινα της Πείνας". Πέρα από αυτήν την εξουθενωτική δίαιτα ο rapper δέχτηκε να αφαιρέσει και όλα του τα τατουάζ!
O 50 Cent προσπαθεί να κάνει ένα πέρασμα και στο χώρο του κινηματογράφου και στα προσεχή κινηματογραφικά του σχέδια περιλαμβάνονται οι ταινίες: «Blood Out» του Jason Hewitt ενώ έχει αναλάβει τουλάχιστον δύο ακόμα ρόλους. Πριν από όλα αυτά όμως θα τον δούμε σύντομα στην ταινία του Joel Schumacher «Twelve» μαζί με την Emma Roberts, τον Chace Crawford και τον Rory Culkin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails