Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Η Μπελούτσι καρδιοχτυπά για τον Ντε Νίρο

O τίτλος θα παρέπεμπε σε ... πορνοταινία (Manuale d’ Amore 3), αν δε θυμόμασταν το χαριτωμένο ιταλικό "Εγχειρίδιο του Έρωτα" του Τζοβάνι Βερονέζι που επιστρέφει με ένα τρίτο φιλμ (μετά τα ομότιτλα 1 και 2 το 2005 και 2007 αντίστοιχα), αλλά και με πιο χολιγουντιανή διάθεση. Η ταινία θα παρουσιάζει και πάλι
σπονδυλωτές ερωτικές ιστορίες με χιούμορ και τρυφερότητα, η κάθε μία από τις οποίες θα έχει την ιδιαιτερότητά της, με κοινό σημείο τους την αγάπη, σε διαφορετικές μορφές και από διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Όπως ανέφερε στο Variety o παραγωγός Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, η ταινία έχει φιλοδοξίες για καριέρα και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, γι’ αυτό η Μόνικα Μπελούτσι θα είναι εκεί για να ερωτευτεί τον (τυχερό) Ρόμπερτ Ντε Νίρο - λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουμε για το ειδύλλιο.
Εν τω μεταξύ, η εταιρεία του Ντε Λαουρέντις βλέπει με καλό μάτι την πιθανότητα να κυκλοφορήσει μια σειρά από παλιές ιταλικές ταινίες σε 3D (τελικά, η τρίτη διάσταση έχει εξελιχθεί σε εμμονή), αρχίζοντας από την πρώτη ταινία του Toto το 1953. Για όσους δικαίως σκέφτονται ότι ρετρό νοσταλγία και τρισδιάστατα πλάνα δεν πάνε μαζί, ας παρηγορηθούν με τη σκέψη ότι το σχέδιο του Ντε Λαουρέντις έχει τουλάχιστον περισσότερη φινέτσα από το φιλόδοξο πρότζεκτ του Τίντο Μπρας να γυρίσει 3D πορνό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails