Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Γουόλμπεργκ και Μπέιλ στο ρινγκ

Paramount έριξε στο ίντερνετ το επίσημο τρέιλερ του "The Fighter". Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ με τους μυς έτοιμους να εκραγούν είναι ο μποξέρ Μίκι -The Irish -Γουορντ, θρυλική μορφή του ρινγκ στη δεκαετία του '80, ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι ο αδελφός του, Ντίκι, που τον στηρίζει και τον προπονεί, ενώ κάπου εκεί έχει τρυπώσει και η διακριτική Έιμι Άνταμς. H αξιόλογη Μελίσα Λίο (Σκοτεινό Ποτάμι) επίσης στο καστ. Την κάμερα κατευθύνει ο Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ, ενώ το σενάριο είναι του Πολ Τάμασι.
Τι να πούμε τώρα για μια ακόμα ταινία με μποξέρ, παλαιστές και μονομάχους του ρινγκ. Ο Ρουρκ του Αρονόφσκι ακόμα νωπός, ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις πάντα δυνατός, για να μην ανατρέξουμε στους Ρόκι και εκτραπεί εντελώς η συζήτηση. Ειδικά να σημειωθεί ότι ο Αρονόφσκι είχε ενδιαφερθεί να σκηνοθετήσει τον "Fighter", αποχώρησε ωστόσο πέρισυ τον Ιούνιο, μεταξύ άλλων και λόγω του ότι είχε ήδη καταβάσει την κάμερά του στο ρινγκ το 2008 (The Wrestler). Πάντως το τρέιλερ είναι καλοφτιαγμένο ? οι ερμηνείες μοιάζουν οσκαρικών προδιαγραφών, ενώ το δράμα πίσω από τις σιδερένιες γροθιές εκτυλίσσεται σπαρακτικό.
Η ιστορία εστιάζει στη σχέση των δύο αδελφών - ο «Ντίκι» του Κρίστιαν Μπέιλ υπήρξε επίσης πυγμάχος υψηλών επιδόσεων που είχε όμως «καεί» από το πάθος του για το κρακ και την κοκαϊνη. Η συνέχεια επί της οθόνης κάπου στο τέλος της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails