Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Freeman και Judd για τρίτη φορά μαζί

   Ο Morgan Freeman και η Ashley Judd θα συνεργαστούν για τρίτη φορά, μετά τα αστυνομικά θρίλερ Kiss the Girls και High Crimes, αυτή τη φορά σε μια κοινωνική οικογενειακή 3D ταινία


με τίτλο A Dolphin's Tale.
Το σενάριο θα βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός δελφινιού εν ονόματι Winter που σώθηκε στις ακτές της Florida, ενώ είχε τραυματιστεί ακρωτηριάζoντας το πτερύγιο της ουράς του σε μια παγίδα για καβούρια. Κεντρικός ήρωας ένα μικρό αγόρι που πείθει γνωστούς και φίλους να τον βοηθήσουν, φτιάχνοντας ένα προσθετικό μέλος για να αντικαταστήσει την ουρά του θηλαστικού. Η ιστορία πήρε μεγάλες διαστάσεις στην Αμερική και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και κουράγιου για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.
Η Judd θα υποδυθεί την μητέρα του αγοριού, οFreeman τον γιατρό που τον βοήθησε να φτιάξει το πτερύγιο, ενώ ο Harry Connick Jr.(P.S. I Love You, Hope Floats) βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει τον ρόλο του κτηνιάτρου που έσωσε το δελφίνι. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Charles Martin Smith (The Snow Walker, Air Bud) σε σενάριο των Karen Janszen (A Walk to Remember), Jordan Roberts και Noam Dromi.


                                                         TRAILER


Related Posts with Thumbnails