Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Προσεκτικά βήματα από τη Sandra Bullock

H Sandra Bullock αφού έφτασε στην ερμηνευτική καταξίωση που επιζητούσε εδώ και χρόνια, με την περσινή βράβευση με Oscar
Α' γυναικείου ρόλου για την ταινία The Blind Side, θέλει να διατηρήσει το προφίλ της σε αυτά τα επίπεδα και να αφήσει τις ρομαντικές κομεντί κατά μέρους.
Όπως είναι φυσιολογικό οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Έχει ήδη απορρίψει την συμμετοχή της στη βιογραφία της Daphne Sheldrick με τίτλοOur Wild Life, και στη ταινία The Old Life of Timothy Green για λογαριασμό της Disney.
Αναζητά ένα δραματικό project που θα πάρει στις πλάτες της. Αυτό φαίνεται πως είναι το Never Forget, που η κεντρική του ιδέα θα βασίζεται στο ντοκιμαντέρ του Robby Kushner,On Moral Grounds, το οποίο περιγράφει την προσπάθεια μιας γυναίκας να βοηθήσει επιζώντες του ολοκαυτώματος που έπεσαν θύματα απάτης από Ευρωπαϊκές ασφαλιστικές εταιρίες, να αποζημιωθούν.
Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται και για τη συμμετοχή της στη νέα ταινία του Stephen Daldry, στο πλευρό του Tom Hanks, που αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Jonathan Safran Foer, με τίτλοExtremely Loud and Incredibly Close, με θέμα το τρομοκρατικό χτύπημα 9/11, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στη Warner Bros.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails