Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

"Saw" σε τρεις διαστάσεις

Στο φετινό Comic Con είδαμε πολλά από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του χειμώνα, άλλα και από επιτυχημένα franchise. Ένα από αυτά ήταν και το τρέιλερ για το έβδομο κατά σειρά "Saw". Η πετυχημένη σειρά τρόμου, που δοκίμασε τα όρια της απεικόνισης αηδιαστικών θανάτων φτάνει στο τέλος της. Αυτό ανακοίνωσε
εκπρόσωπος της εταιρείας Lionsgate παρουσιάζοντας το τρέιλερ για την έβδομη και τελευταία ταινία. Καιρός ήταν γιατί η περιπέτειες των αθώων θυμάτων από τις δοκιμασίες του Τζίνγκσο είχαν αρχίσει να κουράζουν.
Οι συντελεστές αποφάσισαν να τα δώσουν όλα στο τελευταίο κεφάλαιο του τρόμου. Η ταινία που θα κυκλοφορήσει τονΟκτώβριο αναμένεται να βγει σε 3D και να πείσει και τους πιο δύσπιστους ότι έχει ακόμη αυτό που έκανε την πρώτη ταινία επιτυχία και οδήγησε σε τόσες συνέχειες. Είναι αλήθεια ότι ο μύθος του Τζινγκσο και της οικογένειας του, χρειάζεται μια ανανέωση. Δεν ξέρουμε αν η τρισδιάστατη τεχνολογία από μόνη της φτάνει για να το επιτύχει αυτό!Το TAINIOMANHS σας παρουσιάζει το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε και σας δίνει μια γεύση από αυτό που θα δείτε στις αίθουσες!




ΠΗΓΗ:www.cinemag.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails