Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Τeen stars στο πλευρό του Εdgar Allan Poe

Δύο ανερχόμενα ταλέντα που θα απασχολήσουν την κινηματογραφική βιομηχανία τα επόμενα χρόνια θα εμφανιστούν στο θρίλερ φαντασίας The Raven, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του James McTeigue(V for Vendetta, Ninja Assassin).
O Luke Evans που εμφανίστηκε σε μικρούς ρόλους στα blockbusters Clash of the Titansκαι Robin Hood, έκανε αισθητή την παρουσία του στη τελευταία ταινία του Stephen Frears, με τίτλο Tamara Drew και εξασφάλισε το ρόλο του Aramis στο επερχόμενο The Three Musketeers. Στη ταινία The Raven, που
διαδραματίζεται στη Βαλτιμόρη του 1849, θα υποδυθεί ένα νεαρό ντετέκτιβ, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον διάσημο συγγραφέα Edgar Allan Poe, στην αναζήτηση ενός serial killer, που δολοφονεί αθώους μιμώντας εγκλήματα από τα μακάβρια έργα του συγγραφέα, απαγάγωντας ταυτόχρονα την αρραβωνιαστικιά του. O Evans θα αντικαταστήσει τον Jeremy Renner που προτίμησε το τέταρτο μέρος του Mission: Impossible.
Toν Edgar Allan Poe, είναι γνωστό εδώ και καιρό πως θα ενσαρκώσει ο John Cusack. Η απαχθείσα αρραβωνιαστικιά του Eve, θα έχει το πρόσωπο του επόμενου sex symbol, Alice Eve που πρωταγωνίστησε στη κωμωδία She's Out of my League. Στη παραγωγή εμπλέκονται οι Travor Macy, Marc Evans και Aaron Ryder.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails