Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

O Γαλυφιανάκης στέλνει σπίτι του τον Γκίμπσον;

Tελικά ο Μελ Γκίμπσον θα πληρώνει για πολύ καιρό τα ρατσιστικά και σεξιστικά ξεσπάσματα, αλλά και την αγάπη του για το αλκοόλ - όλα μαζί συνθέτουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που τον οδήγησε τους περασμένους μήνες στα εξώφυλλα των tabloid. Κι αυτό, γιατί όπως φαίνεται, ο ίδιος μπορεί να θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στο sequel της πιο επιτυχημένης σύγχρονης κωμωδίας, ωστόσο κάποιοι φαίνεται ότι δεν μπορούν να του συγχωρήσουν τόσο εύκολα το βίαιο και πολιτικώς μη ορθό προφίλ που πρόσφατα αποκαλύφθηκε από τους ηχογραφημένους καυγάδες με την πρώην σύντροφό του.
Πριν από λίγες ημέρες γράφαμε για το επερχόμενο cameo του Μελ στο Hangover 2. Κι ενώ ο Τοντ Φίλιπς και η Warner τον φαντάστηκαν στην Ταϊλάνδη με το σώμα καλυμμένο από τατουάζ (- o ρόλος του θα ήταν ένας πλανόδιος tatto artist- ) κάποιοι από τους λοιπούς συντελεστές της ταινίας άσκησαν βέτο. «Σκέφτηκα ότι ο Μελ θα ταίριαζε στην ταινία και είχα σε αυτό την υποστήριξη των παραγωγών. Όμως το σινεμά είναι ομαδική δουλειά και στην πορεία διαπίστωσα ότι δεν είχα τη συναίνεση όλων των συντελεστών και του καστ σε αυτήν μου την επιλογή» σχολίασε σχετικά ο σκηνοθέτης.
Κανένας δεν έχει μέχρι στιγμής παραδεχτεί ότι η δική του διαμαρτυρία προς το στούντιο έστειλε τον Γκίμπσον σπίτι του, ωστόσο σε δηλώσεις του ο Ζακ Γαλυφιανάκης ανέφερε ότι είναι πολύ αναστατωμένος σχετικά με κάτι που αφορά την ταινία που γυρίζει αυτόν τον καιρό και για το οποίο έχει έντονες ενστάσεις.
Στην περίπτωση που είναι τελικά ο Ζακ αυτός που είπε «όχι» στο cameo, είναι φυσικό να επιβλήθηκε εύκολα, αφού με τον Τοντ Φίλιπς τους συνδέει φιλία και συνεργασία από το πρώτο υπερεπιτυχημένο εμπορικά "Hangover", ενώ σύντομα κυκλοφορεί και η νέα τους ταινία "Due Date" (με Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ). Αν πάλι ο Φίλιπς επιμένει να «αναστήσει» κάποιον άσωτο σταρ, όπως έκανε με το Μάικ Τάισον στην πρώτη ταινία, πρέπει πλέον να βρει κάποιον άλλο.

ΠΗΓΗ:WWW.CINEMAG.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails