Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ο Zoolander γίνετε animation

Μια δεκαετία πέρασε σχεδόν από τότε που ο Μπεν Στίλερ δημιούργησε το χαρακτήρα ενός από τα πιο διάσημα αντρικά μοντέλα στην ιστορία στο "Zoolander"και τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει με ένα πρότζεκτ στηριγμένο στην ταινία. Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στους New York Times, ετοιμάζει μια σειρά animation μικρού μήκους με πρωταγωνιστή το συμπαθητικό μοντέλο.
Για την ακρίβεια το "Ζοοlander" ανιμάτιον και η σειρά "Billy Glimmer: Entertainer of the Century" είναι οι πρώτες παραγωγές που αναλαμβάνει η εταιρία "Red Hour Films", που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Μπεν Στίλερ και τονΣτούαρτ Κορνφελντ. Και τα δύο πρότζεγκτς ετοιμάζονται για λογαριασμό της Paramount στα πλαίσια συμφωνίας συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο εταιρίες την προηγούμενη Τετάρτη. Ο ίδιος ο Στίλερ δήλωσε στην συνέντευξή του ότι οι δύο αυτές ιδέες μπορεί να ξεκινούν από το διαδίκτυο, αλλά θα μπορούσαν να εξελιχθούν και να γίνουν ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και παιχνίδια κοινωνικής δικτύωσης. Άλλωστε είναι και ένας τρόπος ώστε η εταιρία να αναπτύξει την καλλιτεχνική της ελευθερία.
Ο Στίλερ ελπίζει ότι θα έχει και στην στήριξη από κάποιους που πρωταγωνίστησαν στην ταινία ότι θα δανείσουν τη φωνή τους, όπως ο Οουέν Γουίλσον και ο Γουίλ Φέρελ. Από την άλλη το "Billy Glimmer" είναι μια σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος κάνοντας έναν κωμικό μεσαίας κατηγορίας από το Λας Βέγκας. Συμφωνά με δηλώσεις του και σε αυτή την σειρά παρόλο που δεν είναι καρτούν, οι καταστάσεις θα μας θυμίσουν καρτούν! Το μόνο που μένει να δούμε είναι η υποδοχή που θα έχουν τα φιλόδοξα πρότζεκτ του αγαπημένου κωμικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails