Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

η ταινία της Εβδομάδας

Λογικό και σχετικά αναμενόμενο το sequel του «Paranormal Activity», ταινίας τρόμου χαμηλού κόστους στη λογική του «Blair Witch Project». Οι πληροφορίες για την πλοκή, ωστόσο, είναι ελάχιστες. Από το trailer καταλαβαίνουμε ότι ο σκηνοθέτης Tod Williams επιθυμεί να κινηθεί στο ίδιο πλαίσιο με τον προκάτοχό του, Oren Peli: ένα βίντεο ασφαλείας καταγράφει τους χώρους ενός σπιτιού κατά τη διάρκεια της νύχτας, ημίφως, περίεργοι ήχοι, έντονο προαίσθημα ότι κάτι τρομακτικό θα συμβεί.
Στο «Paranormal Activity 2» πρωταγωνιστούν και πάλι οι Katie Featherston και ο Micah Sloat. Ενδιαφέρουσα πληροφορία ότι το teaser trailer της ταινίας, που προβαλλόταν στο Τέξας πριν από το «The Twilight Saga: Eclipse», θεωρήθηκε τόσο τρομακτικό που τελικά αποσύρθηκε από τους κινηματογράφους. Λέτε αυτή τη φορά να ανατραπεί ο κανόνας ότι τα sequels είναι χειρότερα από την αρχική ταινία ή θα ακολουθήσει μοίρα αντίστοιχη του παταγωδώς αποτυχημένου «Book of Shadows: Blair Witch 2»;

2 σχόλια:

  1. το νο1 ήταν πατάτα.Πολλοί έλεγαν, "καλό, τρομαχτικό, ενδιαφερον".... Όταν το είδα, μόνο 3 σκηνές ήταν "τρομαχτικές"... Έχω δει και καλύτερες (Blair Witch 1)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails