Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

To Κορίτσι των Ονείρων του Carpenter

Το comic book, του Randy Queen, με τίτλοDarkchylde, θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ο πάλε ποτέ μετρ του τρόμου John Carpenter(Τhey Live, The Thing, The Fog).
Kεντρική ηρωίδα του comic, είναι η Ariel Chylde, μια νεαρή κοπέλα που κουβαλάει μια κατάρα που την μεταμορφώνει σε πλάσματα που πηγάζουν από τους εφιάλτες της, φέρνοντας στην επιφάνεια το σκοτεινό της κόσμο. Τo Darkchylde έκανε μεγάλη αίσθηση στα τέλη της δεκαετίας του '90, και γνώρισε μεγάλη αναγνώριση στις αρχές των 00's, κυρίως στο γυναικείο αναγνωστικό κοινό.
Ο πολυβραβευμένος για τα ειδικά εφέ Richard Taylor και ιδρυτής του Weta Workshop που είναι υπεύθυνο για τους φανταστικούς κόσμους στα Lord of the Rings, King Kong, Avatar και στο επερχόμενο The Hobbit, θα συνεργαστεί με τον John Carpenter για πρώτη φορά.
Ο βετεράνος σκηνοθέτης δήλωσε πως η Ariel,είναι ο καλύτερος γυναικείος χαρακτήρας που έπεσε στα χέρια του από την εποχή της Laurie Strode, του Halloween και η παρουσίαση των σκοτεινών μυστηρίων της, θα είναι μια περιπέτεια για όλους τους συντελεστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails