Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Σέξι διαβολική ιδιοφυία

Όσοι την αναγνωρίζετε θα είναι μάλλον από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, αφού η σέξι Κάτι Σάκχοφ εκτός από δυναμική "Starbuck" με πούρο και γυαλιά στην τελευταία βερσιόν του Battlestar Galactica άρχισε να εξερευνά τη σκοτεινή πλευρά της στο «24», έχοντας μεταξύ άλλων πίσω της και κάποιες εμφανίσεις στο "Nip/Tuck". Η ηθοποιός ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με τον κάθε άλλο παρά απαρατήρητο τίτλο «Sexy Evil Genius», σε σενάριο του Σκοτ Λιου (Bickford Shmeckler's Cool Ideas με Πάτρικ Φιούτζιτ και Ολίβια Ουάιλντ), όπου θα υποδυθεί την πρώην μιας ομάδας ανδρών ? αγνώστων μεταξύ τους- που τους προσκαλεί σε ένα μπαρ του Λος Άντζελες, με σκοπό να παίξει λίγο μαζί τους παίρνοντας εκδίκηση από κάποιους από τους παλιούς της αγαπημένους.
Πίσω από την κάμερα για αυτό το ανεξάρτητο φιλμάκι θα καθίσει ο Σον Πίλερ, με τηλεοπτικό background επιστημονικής φαντασίας και τελευταίο πρότζεκτ τη δραματική κωμική σειρά ?Greek?. Ο Λιου, ο οποίος πάσχει από τη νόσο ALS (αυτήν που ο περισσότερος κόσμος γνώρισε από το Στίβεν Χόκιν) ολοκλήρωσε το σενάριο έχοντας χάσει πλέον την ομιλία του και αντικαθιστώντας το λόγο με κινήσεις του κεφαλιού.
Η βάση της ταινίας θα μπορούσε να πάρει κατεύθυνση κωμωδίας, θρίλερ ή δράματος και παρόλο που δε γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή, ο Λιου την περιγράφει σα μια ιστορία για τριαντάρηδες και βάλε που ένας παλιός έρωτας τους κάνει να αναλογιστούν τι έχει μεσολαβήσει από τότε που ήταν γεμάτοι όνειρα, σχέδια και προσδοκίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails