Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Η Χάθαγουεϊ στον πιο σέξι ρόλο της καριέρας της

Στη νέα ταινία «Αγάπη σα ναρκωτικό», η Αν Χάθαγουεϊ ερμηνεύει την 26χρονη Μάγκι, που βρίσκεται στα πρώτα στάδια της ασθένειας Πάρκινσον και γνωρίζει τον έμπορο ναρκωτικών Τζέιμι (Τζέικ Τζίλενχααλ).
Ενα από τα σημαντικότερα θέματα που θίγει το φιλμ, είναι το αμερικανικό σύστημα υγείας, όπου το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού δεν μπορεί να αγοράσει τα φάρμακα που χρειάζεται.
Η Χάθαγουεϊ λέει σχετικά: «Ενα από τα στοιχεία που μου άρεσαν είναι ότι η ταινία δεν είναι διδακτική. Χωρίς να βομβαρδίζουμε τους ανθρώπους στο κεφάλι, δείχνουμε μια ομάδα μεγαλύτερων σε ηλικία πολιτών και μια άρρωστη γυναίκα που αναγκάζεται να πάει έως τον Καναδά για να πάρει τα φάρμακα που χρειάζεται. Είναι άρρωστοι και αναγκάζονται να πάνε τόσο μακριά για να είναι υγιείς. Θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση».


Η Αμερικανίδα ηθοποιός που έχει προταθεί για Οσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Η Ρέιτσελ παντρεύεται»έχει πει ότι διαλέγει πάντα ταινίες που έχουν τουλάχιστον ένα στοιχείο, το οποίο την κάνει να «τα κάνει επάνω της».

Το τρομακτικό στοιχείο σε αυτό το φιλμ ήταν «η σεξουαλικότητα του χαρακτήρα», όπως η ίδια λέει. «Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη όταν μιλάω με τους ανθρώπους, παρά όταν φλερτάρω μαζί τους. Είμαι αρκετά ντροπαλή και δεν νιώθω εντελώς άνετα με το είδος της προσοχής που δέχομαι, όταν κάποιος εστιάζει στη σεξουαλική μου πλευρά. Ετσι, φοβόμουν ότι δε θα κατάφερνα να ερμηνεύσω τη Μάγκι».

Αυτό δε που την ενθουσίασε στον χαρακτήρα ήταν η «πρόκληση της εκπληκτικής της δυνατότητας να είναι ταυτόχρονα οργισμένη, αστεία, έξυπνη και απίστευτα πληγωμένη».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 6 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails