Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Το νέο trailer του Transformers 3 Dark of the moon

Tα Transformers παίζουν (ψυχρό ) πόλεμο; Ενώ δεν πέρασε πολύ καιρός από την «Εκδίκηση των Ηττημένων» ο Μάικλ Μπέι ρίχνει στο internet ένα πρώτο teaser από την επόμενη διαστημική αυτήν τη φορά περιπέτεια των γιγάντιων ρομπότ.


Ο Σάια Λα Μπεφ επιστρέφει, όχι όμως και η καυτή Μέγκαν Φοξ που αντικαταστάθηκε στο γυναικείο lead από την επίσης ωραίαΡόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι. Στο τρέιλερ πάντως τα πρόσωπα δεν έχουν σημασία, αφού η έμφαση δίνεται στο διαστημικό όπου οι Autobots και οι Decepticons γίνονται εργαλεια του αμερικανο - ρωσικού ανταγωνισμού και για ακόμα μια φορά ο Σαμ καλείται να βοηθήσει τους «καλούς». Σε αυτήν την τρίτη ταινία του franchise θα δούμε μεταξύ άλλων και μια (κινηματογραφική και μόνο) εκδοχή για το τι συνέβη όταν η πρώτη αποστολή στο φεγγάρι έχασε για κάποιο διάστημα την επαφή με τη γη, όταν πέρασε στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.

Αν και το teaser δε μοιάζει με τα συνηθισμένα του Μπέι για την σειρά, ο σκηνοθέτης ετοιμάζει και πάλι τα εκρηκτικά του για το "Transformers: Dark of the Moon" σε σενάριο Έρεν Κρούγκερ (συνυπέγραφε και την προηγούμενη ταινία της σειράς κι επίσης συνεργάστηκε στα "The Ring", "The Skeleton Key" και "Brothers Grimm") και με τους Φράνσις Μακντόρμαντ, Τζος Ντουχάμελ, Τζον Μάλκοβιτς, Πάτρικ Ντέμσεϊ και Τάιρεζ Γκίμπσον επίσης στο καστ (ή αν προτιμάτε στο διαστημόπλοιο)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails