Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο Φρόντο επιστρέφει

Αν και στο «Hobbit» του Τόλκιν δε βρήκαμε το Φρόντο Μπάγκινς του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», ετοιμαστείτε να τον δείτε να επιστρέφει στην υπερπαραγωγή του Πίτερ Τζάκσον, φυσικά με τη μορφή του Ελάιζα Γουντ. 
Η κινηματογραφική μεταφορά του "Hobbit" πέρασε πάρα πολλά για να μην εξασφαλίζει στο 100% την επιτυχία της και μάλλον σε αυτήν τη λογική κινείται και η επιστροφή του «Φρόντο», προκειμένου το κατά τη γνώμη μας ούτως ή άλλως «ψημένο» κοινό του «Άρχοντα» να συρρεύσει στις αίθουσες. Δεν πέρασε άλλωστε πολύς καιρός από τότε που ανακοινώθηκε και η επιστροφή της Κέιτ Μπλάνσετ - Γκαλάντριελ, μιας ηρωίδας που επίσης δε θα συναντήσεις στις σελίδες του βιβλίου. Πάντως ας μη βιαστούμε να «καταγγείλουμε» την ελεύθερη διασκευή, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φρόντο θα εμφανίζεται σαν αναγνώστης των περιπετειών του Μπίλμπο Μπάγκινς - ο ρόλος έχει κλειδώσει στον Μάρτιν Φρίμαν- και όχι φυσικά σαν ήρωας που παίρνει μέρος στις περιπέτειες του «Χόμπιτ».
Απομένει ασφαλώς να επιβεβαιωθεί η επιστροφή του Γουντ στο πολυσύνθετο τολκινικό σύμπαν, ώστε το όνομά του να προστεθεί στη μακρά λίστα των ηθοποιών που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους από τον επόμενο μήνα που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα στη Νέα Ζηλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails