Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Επιστρέφει στην οθόνη ο Άρνι;

Αν υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που επιθυμούν να ξαναδούν τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στην οθόνη, υπάρχει γι’ αυτούς μια καλή είδηση. Ο ίδιος, μετά την αποχώρησή του από το δημόσιο αξίωμα του κυβερνήτη της Καλιφόρνια επιβεβαιώνει τις προθέσεις του να κάνει το come back με μια εμφάνιση στο «With Wings As Eagles», σε σενάριο Ράνταλ Γουάλας ("Braveheart", "We Were Soldiers", "The Man in the Iron Mask").



Ο τελευταίος δηλώνει φαν του Άρνι, τον οποίο προορίζει για το ρόλο του Όστερμαν, ενός Γερμανού στρατιώτη στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που παραβαίνει τις διαταγές των ανωτέρων του, σώζοντας αιχμαλώτους. Ο Γουάλας είπε ότι ο Σβαρτζενέγκερ θα ήταν ό,τι πρέπει για να υποδυθεί τον ήρωα αρκετά χρόνια μετά τις τραυματικές εμπειρίες του πολέμου.

«Οι μάχες σώμα με σώμα και τα πιστολίδια δεν είναι πλέον εφικτά στην ηλικία μου» είπε ο πάλαι ποτέ Terminator, θυμίζοντας και τον Κλιντ Ίστγουντ που προσάρμοσε το ρεπερτόριό του στα χρόνια του. «Στην ταινία θα υποδύομαι ένα βετεράνο στρατιώτη, αλλά από το σενάριο ακόμα κι έτσι δε λείπει η περιπέτεια» προσθέτει, σύμφωνα με το αυστριακό site Krone που χρησιμοποιούν κι άλλα σινε-περιοδικά ως πρωτογενή πηγή της είδησης. Πάντως, δεν πρόκειται για κλεισμένη συμφωνία, αφού ο πρώην κυβερνήτης ανέφερε ότι συζητά και με άλλες παραγωγές, διαβάζοντας ατιτλοφόρητα ακόμα σενάρια.

Ας κρατήσουμε λοιπόν την πρόθεση να επιστρέψει στην οθόνη με πιο «ώριμους» ρόλους και όσο για το ποιο πρότζεκτ θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του απλώς μην περιμένετε να περιλαμβάνει cyborg, κυνηγούς εξωγήινων, φονικές μηχανές και υπερμεγέθη όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails