Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Στο νοσοκομείο η Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες εισήχθη, με συμπτώματα καρδιακής συμφόρησης, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Όπως δήλωσε η εκπρόσωπός της Σάλι Μόρισον, η ντέιμ Ελίζαμπεθ Τέιλορ εισήχθη στο ιατρικό κέντρο του Λος Άντζελες για αντιμετώπιση των χρόνιων καρδιολογικών προβλημάτων της και για απλή παρακολούθηση της κατάστασής της.



Να σημειωθεί ότι η θρυλική ηθοποιός είχε χειρουργηθεί στη καρδιά πριν δύο από χρόνια, ενώ έχει ένα "βαρύ" ιατρικό ιστορικό.

«Η οικογένεια και οι φίλοι της εκτιμούν τη θερμή συμπαράσταση και το ενδιαφέρον των θαυμαστών της. Παρακαλούν όμως να σεβαστούν όλοι αυτές τις προσωπικές στιγμές και να δώσουν στους γιατρούς της το χρόνο και το περιθώριο να αφοσιωθούν στην αποκατάσταση της υγείας» αναφέρεται σε ανακοίνωση της οικογένειάς της, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι παπαράτσι προσπάθησαν να απαθανατίσουν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Την περασμένη Τετάρτη, Τειλορ επρόκειτο να παραλάβει σε ειδική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη βραβείο για την ανθρωπιστική της δράση κατά του ιού HIV. Η ηθοποιός δεν κατάφερε να παραστεί και το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της ο σερ Έλτον Τζον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails