Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ο Τομ Χανκς μαθητής της Τζούλια

One man show είναι η νέα ταινία του Τομ Χανκς «Larry Crowne», όπου ο ηθοποιός ξαναδοκιμάζεται για δεύτερη φορά πίσω από την κάμερα, γράφει το σενάριο μαζί με τη δικιά μας Νία Βαρντάλος, συμμετέχει στην παραγωγή και φυσικά πρωταγωνιστεί στον ομότιτλο ρόλο. Αν σε αυτήν την προσωπική υπόθεση δεν υπήρχε και το όνομα ακόμα μίας σταρ, της Τζούλια Ρόμπερτς, ο Τομ δε θα κινδύνευε από κανέναν να του κλέψει την παράσταση.
Το πρώτο τρέιλερ μας αποκαλύπτει πέρα ως πέρα τι να περιμένουμε: μια ηθικοδιδακτική κομεντί περί δεύτερης ευκαιρίας, με λίγη συγκίνηση, λίγο ρομάντζο (ξέρεις από βέσπα;), λίγα κλισέ, λίγο χιούμορ, έναν Χανκς που ξέρει να γοητεύει ως συμπαθής αδέξιος loser/winner χαρακτήρας και βεβαίως λίγη έμπνευση στις δύσκολες εποχές της κρίσης. Πάρτε το κι έτσι.
Ο ήρωας, αφού απολύεται, αποφασίζει να συνεχίσει το σχολείο, ερωτεύεται τη δασκάλα του και μετά από μεγάλη προσπάθεια, αλλά και τύχη (που βοηθάει όσους δεν το βάζουν κάτω, όπως γνωρίζουν οι καλοί κι επιμελείς μαθητές) επανεφευρίσκει τον εαυτό του, κάνοντας μια νέα αρχή στα σαράντα και βάλε.
Ο Χανκς το παίρνει πάντως πιο σοβαρά το θέμα από τον «Billy Madison» του Άνταμ Σάντλερ, ενώ η Τζούλια Ρόμπερτς ποζάρει λίγο παραπάνω σε αυτό το τρέιλερ ως good teacher – το αντίπαλον δέος της bad teacher Κάμερον Ντίαζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails