Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ταραντίνο καλεί Βαλτζ για western;

Οι αδελφοί Κοέν δείχνουν το δρόμο στον Κουέντιν Ταραντίνο που οι φήμες τον θέλουν να παίρνει θέση πίσω από την κάμερα για να εκπληρώσει ένα όνειρο πολλών ετών: ένα western, φόρο τιμής στα spaghetti classics. Και τα νέα δε σταματούν εδώ: ο ΜVP των «Μπάσταρδων», Κρίστοφ Βαλτζ φέρεται να είναι ο επικρατέστερος πρωταγωνιστής. Όλα αυτά βεβαίως παραμένουν στη σφαίρα της φήμης, τουλάχιστον μέχρι να τα επιβεβαιώσει κάποια επίσημη πηγή. Το «λαυράκι» κυκλοφόρησε από τον Ιταλό ηθοποιό Φράνκο Νέρο, που μιλώντας σε ιταλικό site για μελλοντικά σχέδια έκανε λόγο για ένα western αφιερωμένο στο Σέρτζιο Λεόνεμε τίτλο “The Angel, The Bad And The Wise” και μια ομάδα από συντελεστές που εκτός από το σκηνοθέτη περιλαμβάνουν τον Κιθ Κάρανταϊν, τον Τριτ Ουίλιαμς και καμιά δεκαπενταριά ακόμα ανθρώπους.
Σύμφωνα με το Ain’t It Cool, οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ως προς τον τίτλο τουλάχιστον, ενώ το φλερτ του Αυστριακού με το lead δεν αναφέρεται πουθενά στις δηλώσεις του Φράνκο. Αν πάντως το πρότζεκτ επιβεβαιωθεί ότι έχει μπει στη λίστα προτεραιοτήτων του εκκεντρικού δημιουργού, μάλλον θα είναι ένα από αυτά για τα οποία θα καταναλωθεί πολύ μελάνι (λέμε τώρα) στο προσεχές μέλλον.
Σε μια πιο βάσιμη ταραντινική ειδησούλα, το ολοκληρωμένο footage του Kill Bill, “The Whole Bloody Affair” πρόκειται να προβληθεί στο New Beverly Theatre του Λος Άντζελες, στο τέλος της καλλιτεχνικής σεζόν της αίθουσας. Για όσους είμαστε λίγο μακριά για να κάνουμε κράτηση, αυτά τα νέα μεταφράζονται στον ευσεβή πόθο ότι σύντομα το “Affair” θα πάρει το δρόμο του προς το Blu – Ray.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails