Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Batman Begins Again?

Τις τελευταίες ημέρες «βουίζει» στο ιντερνετικό σινε-χωριό η φήμη ότι η Warner Bros ετοιμάζει ένα reunion των ηρώων της DC Comics, με το "Justice League" να έρχεται ως απάντηση στους «Εκδικητές» της Marvel. Αν και το όλο πρότζεκτ φαινόταν περισσότερο να είναι ένα από τα σχέδια που αποτελούν απλώς μια καλή ιδέα και τίποτα άλλο, με τον Κρις Νόλαν και το Ζακ Σνάιντερ να ετοιμάζουν αντίστοιχα Μπάτμαν και Σούπερμαν αμέριμνοι, το μαρβελικό αντίπαλον δέος να ετοιμάζεται ήδη και με το ερώτημα για το αν αυτό το «πάντρεμα» ηρώων θα φέρει και τους ηθοποιούς που τους υποδύθηκαν μαζί στα πλατό, αναπάντητο.
Ο Τζεφ Ρομπίνοφ από τη Warner αποκάλυψε τελικά ότι ο Μπάτμαν θα είναι ο πρώτος ήρωας που θα υποστεί lifting στην προοπτική της "League". «Θα ολοκληρώσουμε με τον Κρις (Νόλαν) τον τρίτο Μπάτμαν, αλλά μετά πρέπει να τον επανεφεύρουμε» είπε ο Ρομπίνοφ στους Times του Λος Άντζελες. Δηλαδή, απ' ό,τι φαίνεται ο Batman θα ξαναρχίσει απ' το μηδέν και μάλιστα με τις ευλογίες του Νόλαν που θα βρίσκεται στην παραγωγή με την Έμα Τόμας και θα έχουν λόγο για την «επόμενη φάση του κόμικ ήρωα».
Εφόσον ο Νόλαν θα συμμετάσχει σε αυτήν την «επανεφεύρεση» τουλάχιστον θα φροντίσει να διατηρήσει τα υψηλά στάνταρ στο προφίλ του αναγεννημένου Μπάτμαν, προκειμένου να συναντηθεί στην οθόνη με το Σούπερμαν (που πρόσφατα πήρε τη μορφή του Χένρι Κάβιλ), τον Πράσινο Φανό, τον Φλας και τη Wοnder Woman στη σούπερ λίγκα της δικαιοσύνης. Ωστόσο, ακόμα κι αν όντως δούμε τη DC να αντεπιτίθεται, δε θεωρούμε ότι τα σχέδια της Warner θα πραγματοποιηθούν ως το 2013 που αναφέρει ο Ρομπίνοφ. Κρατήστε απλώς την πληροφορία για το μέλλον.
Update: Ο Ζακ Σνάιντερ έβγαλε είδηση ότι και ο Σούπερμαν θα αλλάξει πρόσωπο και ύφος, προκειμένου να ενταχθεί στη Justice Legue. Όταν ρωτήθηκε πώς θα προσαρμοστεί ο Κάβιλ στο ανσάμπλ απάντησε λακωνικά "Αυτό δε θα γίνει" για να προσθέσει στη συνέχεια: "Εγώ θα κάνω για το Σούπερμαν ό,τι ο Κρις Νόλαν για το Μπάτμαν. Το Justice League θα είναι ένα ξεχωριστό πρότζεκτ με το δικό του Σούπερμαν και το δικό του Μπάτμαν και νομίζω ότι θα είναι κουλ να δούμε αυτές τις παράλληλες δουλειές". Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε, κύριε Σνάιντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails