Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ο Τομ Χούπερ ψάχνει Γιάννη Αγιάννη

Φαίνεται ότι ο φετινός θριαμβευτής των Όσκαρ ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με ένα κλασικό και πολυπαιγμένο έργο (σε μικρή και μεγάλη οθόνη, αλλά και στο θεατρικό σανίδι), βάζοντας ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων του κοινού, μετά από την καλοφτιαγμένη λογοθεραπεία του "Βασιλιά".
Ποιος θα παίξει τον Γιάννη Αγιάννη στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ που έχει βασιστεί στο κλασικό έργο τουΒίκτορ Ουγκό «Οι Αθλιοι»; Τα πρώτα ονόματα που συζητιούνται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ο Σον Πεν και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, και μάλλον θα νικήσει αυτός που τραγουδάει καλύτερα.
Ο βραβευμένος με Οσκαρ για τον «Λόγο του βασιλιά» σκηνοθέτης Τομ Χούπερβρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να σκηνοθετήσει την ταινία, με παραγωγό τον Κάμερον Μάκιντος και τον Μπιλ Νίκολσον στην ολοκλήρωση του σεναρίου.
Ακούγονται πάντως και ονόματα νεότερων ηθοποιών όπως ο Μίκαελ, ενώ δεν αποκλείεται ο Χούπερ να ζητήσει και από τον Κόλιν Φερθ να ξανασυνεργαστούν. Για τους γυναικείους ρόλους υποψήφιες είναι η Μαριόν Κοτιγιάρ και η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails