Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ο Μπραντ Πιτ αντιμέτωπος με ζόμπι

Σχηματίζεται σιγά σιγά το καστ για την καινούρια ταινία του Μπραντ Πιτ, η οποία θα έχει τον τίτλο «World War Z» και βασίζεται στο βιβλίο του Μαξ Μπρουκς από το 2006 με τον πλήρη τίτλο «World War Z: An Oral History of the Zombie War». OΠιτ, του οποίου η εταιρεία παραγωγής, Plan B, αγόρασε τα δικαιώματα του μυθιστορήματος το 2007, θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στο ρόλο της γυναίκας του ενδεχομένως να δούμε τη σχετικά άγνωστη στο ευρύ κοινό Μιρέλ Ένος, η οποία, σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να υπογράψει κι αυτή για τη συμμετοχή της.
Η ταινία τοποθετείται δέκα χρόνια μετά από μία παγκόσμια επιδημία που μετέτρεψε την πλειοψηφία του πληθυσμού της Γης σε ζόμπι. Το βιβλίο είναι ουσιαστικά μία συρραφή πρωτοπρόσωπων αφηγήσεων σχετικά με τον «ζόμπι πολέμο» από τους διάφορους επιζώντες από όλον τον πλανήτη, αφηγήσεις που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο συνεντεύξεων σε έναν πράκτορα των Ηνωμένων Εθνών. Χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί, αυτή η δομή μάλλον φαίνεται να έχει εγκαταλειφθεί στη μεταφορά του πρότζεκτ στη μεγάλη οθόνη, και να έχουν προστεθεί κεντρική πλοκή και χαρακτήρες. Ο συγγραφέας του βιβλίου, πάντως, φαίνεται να ευχαριστημένος με όσα έχουν αποφασιστεί μέχρι σήμερα, αφού δήλωσε ότι «χαίρομαι που δε βιάζονται και που προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη ταινία ζόμπι που μπορούν.»

Οι Τζ. Μάικλ Στραζίνσκι και Ματ Κάρναχαν έχουν γράψει το σενάριο και ο Μαρκ Φόρστερ («Ψάχνοντας τη χώρα του Ποτέ», «Quantum of solace») θα υπογράψει τη σκηνοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails