Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Πρώτο μεγάλο τρέιλερ του Κόναν!

Μετά το πρώτο teaser, που το μόνο που εξυπηρετούσε ήταν να μας ειδοποιήσει ότι σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερο υλικό, ο Κόναν ο Βάρβαρος reloaded από το θριλερίστα Μάρκους Νίσπελ και με τη μορφή του Τζέισον Μόμοαέχει λίγα να πει, αλλά πολλά να κάνει στο πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ που
κυκλοφόρησε και προς στιγμή μας μπέρδεψε ότι βλέπουμε ήδη τη δεύτερη «Τιτανομαχία», αλλά μπορεί να βοήθησε και το hard rock μουσικό χαλί. Πάντως, με λίγα εδώ κι εκεί στοιχεία της πλοκής που παραπέμπουν στην original περιπέτεια του Βαρβάρου το'82, το επικό τρέιλερ εστιάζει στην εκδικητική μανία του Κόναν που επιστρέφει στην Υβόρια για να πάρει πίσω το αίμα του πατέρα του και των συγχωριανών του.
Σε αυτόν τον αγώνα θα βρει βοήθεια από τη σέξι Τamara (Ρέιτσελ Νίκολς) και εμπόδια από τον σατανικό Kalar Zym (οΣτίβεν Λανγκ επιστρέφει στα νερά του ως κακός) και κάπου θα δείτε και την πρώην Red Sonja, Ρόουζ ΜακΓκόουαν ως μάγισσα Marique. Πάντως ο νέος Κόναν είναι αρκετά «πειραγμένος» από τη φαντασία του Νίσπελ με αλλόκοτα πλάσματα και τέρατα στο δρόμο του Μόμοα που επιμένει: “No man should live in chains».
Από το τρέιλερ η ταινία θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το χρίσμα της ένοχης ποπ κορν απόλαυσης του καλοκαιριού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails