Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Έγκυος η Κάμερον Ντίαζ

Εδώ και λίγο καιρό δεν είχαμε ακούσει κάτι για την επερχόμενη μεταφορά από τη Lionsgate του best seller της Χάιντι Μέρκοφ «What to expect When You're Expecting» (Tι να περιμένετε όταν είστε σε ενδιαφέρουσα) σε μια ρομαντική κομεντί. Κι ενώ ελπίζαμε ότι έχει ξεχαστεί από στούντιο και παραγωγούς, φαίνεται ότι η εγκυμοσύνη προχωράει και όχι μόνο αυτό: Η Κάμερον Ντίαζ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει.
Μετά από επεξεργασία και rewritings του σεναρίου τα επτά ζευγάρια του βιβλίου που ετοιμάζονται να περάσουν στην άλλη όχθη (να γίνουν γονείς) περιορίζονται σε τέσσερα, όπως προσάρμοσε το στόρυ η Σόνα Κρος του Whip It. O Κερκ Τζόουνς (Waking Ned Devine/Nanny McPhee) επιστρατεύτηκε για να πάρει πλάνα απ' τον … υπέρηχο, ενώ ή Κάμερον μάλλον θα χρειαστεί να προβάρει μερικά μαξιλάρια επάνω από τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της για να πρωταγωνιστήσει ως έγκυος στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.
Αυτήν την τελευταία μπορεί να πάθουμε κι εμείς αν υποψιαστούμε ότι η ενδεχομένως διασκεδαστική ταινιούλα του συμπαθούς είδους της κομεντί μπορεί να προορίζεται και για franchise, αφού η Μέρκοφ, μετά την αρχική της έμπνευση που πάει πίσω στο 1984, έχει κυκλοφορήσει και μια σειρά από sequel – prequel: What To Expect Before You're Expecting, What To Expect: The First Year και What To Expect: The Toddler Years.
Αυτό πιθανόν να κριθεί από την πορεία της πρώτης ταινία στο box office, αλλά αν υπάρξουν αρκετοί που θα θελήσουν να μάθουν τι να περιμένουν η ιδέα για τη μεταφορά κι άλλων βιβλίων μπορεί και να προχωρήσει και τότε η Ντίαζ το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μείνει έγκυος στ' αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails