Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Όνομα: Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
  • Κατηγορία: Adventure,Fantasy
  • Έτος Παραγωγής: 2011
  • Διάρκεια: 130'
  • Σενάριο: Steve Kloves,J.K. Rowling
  • Σκηνοθεσία: David Yates
  • Παίζουν: Daniel Radcliffe,Rupert Grint,Emma Watson,Ralph Fiennes,Alan Rickman


ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η μάχη ανάμεσα στις δυνάμεις του Καλού και του Κακού κλιμακώνεται σε πλήρη πολεμική σύρραξη, θέτωντας το Hogwarts σε μια κατάσταση που δεν βρέθηκε ποτέ άλλοτε. Η κατάσταση ποτέ δεν ήταν κρισιμότερη και κανείς δεν είναι ασφαλής.
Αλλά είναι ο Harry εκείνος που καλείται να κάνει την απόλυτη θυσία, καθώς πλησιάζει όλο και περισσότερο η τελική του αναμέτρηση με τον Λόρδο Voldemort. Όλα τελειώνουν εδώ!




ΚΡΙΤΙΚΗ
9/10


Ήταν Νοέμβριος του 2001 όταν ο νεαρός μάγος εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη και με τον καιρό αποκτούσε όλο και περισσότερους θαυμαστές μικρούς και μεγάλους.Έφτασε η ώρα για τον Harry να έρθει  αντιμέτωπος με το κακό και να έρθει αντιμέτωπος με τον λόρδο Voldemort κάτι που περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό.Ο David Yates μας κράτησε το καλό για το τέλος και ενώ το πρώτο μέρος μας άφησε παγερά αδιάφορους ήρθε το δεύτερο μέρος για να μας αποζημιώσει.Δίνει μια διαφορετική πνοή σε σχέση με τις προηγούμενες ταινίες με αρκετές σκηνές μάχης και περιπέτειας χωρίς να λείπει όμως η πλοκή.Καθιστά την ταινία ακατάλληλη για τους πολύ μικρούς μας φίλους για και ο πρωταγωνιστής μας πλέον έχει ενηλικιωθεί. Παράλληλα με την μορφή του flashback αποκαλύπτονται πολλά κρυμμένα μυστικά και είναι μια μεγάλη έκπληξη για όλους τους θεατές.Με λίγα λόγια τα είχε όλα αυτή η ταινία και δεν απογοήτευσε στο έπακρο τους fan της σειράς.Μια σειρά ταινιών που θα θυμόμαστε για αρκετά χρόνια ακόμα και κάθε φορά που θα την βλέπουμε θα μας αφήνει μέσα μας ένα πολύ όμορφο συναίσθημα.Μια από τις καλύτερες ταινίες της χρόνιας που ήδη έχει αρχίσει να κάνει πάταγο.  



TRAILER

4 σχόλια:

  1. To Harry Potter and the Deathly Hallows pART 2 τα είχε όλα! Δράση, αγωνία, συγκίνηση...έφυγα από το cinema με μια αίσθηση πληρότητας και ικανοποίησης,γιατί όντως το τέλος ήταν επικό...αλλά μια ακόμα ταινία την θελαμε πολλοί νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μαγικό τέλος για τον Harry Potter ήταν το Harry Potter and the Deathly Hallows part 2! Δεν νομίζω πως θα ήμουν ικανοποιημένη με κάτι λιγότερο από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτούς που περίμενα να δώ με αγωνία πως θα τελειώσουν οι περιπέτειες του Harry Potter και όντως το Harry Potter and the deathly Hallows part 2 με ικανοποίησε πλήρως! Πολύ καλή δουλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό το τέλος του Harry Potter! Η καλύτερη ταινία του καλοκαιριού για μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails