Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

"Η Αντζελίνα έχει μια σκοτεινή πλευρά"

Η Αντζελίνα έχει μια σκοτεινή πλευρά που την κάνει απολύτως συναρπαστική. Αυτή φαίνεται να είναι η άποψη του Λιβ Σράιμπερ, συμπρωταγωνιστή της Τζολί στην περιπέτεια του Φίλιπ Νόις "Salt", ο οποίος μίλησε για την παρτενέρ του στην ταινία, τη συνεργασία τους και τις συνθήκες των γυρισμάτων. «Ακριβώς αυτή η αίσθηση ότι η Αντζελίνα έχει κάτι περισσότερο από αυτό που βλέπεις είναι που την κάνει τόσο ενδιαφέρουσα σαν ηθοποιό» είπε ο Σράιμπερ, εκφράζοντας το θαυμασμό του για το πώς η σταρ διοχετεύει αυτήν ακριβώς τη σκοτεινή πλευρά που όλοι ξέρουμε (και η ίδια δεν προσπάθησε άλλωστε να κρύψει ποτέ) στους ρόλους της στο πανί.
Ο Σράιμπερ δεν παρέλειψε να εκθειάσει και την αφοσίωση της πρωταγωνίστριας στη δουλειά της: «Τα δίνει όλα. Ειδικά στις σκηνές δράσης. Εντυπωσιάστηκα από την εκπαίδευση και την ετοιμότητά της» είπε χαρακτηριστικά. Ο ηθοποιός μίλησε και για τη συνάντηση των συντελεστών της ταινίας με πραγματικούς πράκτορες της CIA, τους οποίους χαρακτηρίζει ανθρώπους υπερήφανους για την ανεξαρτησία τους, που τους συναρπάζει ο κίνδυνος. «Νιώσαμε πόσο δεμένοι είναι μεταξύ τους και γι’ αυτό αναπτύξαμε κι εμείς μια πιο στενή σχέση με την Άντζι (Αντζελίνα)» λέει ο Σράιμπερ.
Όσον αφορά τους τόπους των γυρισμάτων, ο πρωταγωνιστής μιλά για τους πρακτικούς, αλλά και τους συμβολικούς λόγους επιλογής τους. «Δεν κάνεις μια ταινία για τη CIA χωρίς να πας στην Ουάσινγκτον», λέει, συμπληρώνοντας ότι η πρόσβαση που είχαν σε «δύσκολες» τοποθεσίες και κτίρια κάνει το θεατή να παρασύρεται και να ξεχνά μέσα στην αίθουσα ότι τα όσα βλέπει είναι απλώς μέρος μιας ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails