Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Trailer: Αντζελίνα και Ντεπ στα κανάλια

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας "The Tourist" που υπογράφει ο Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ (σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας «Οι Ζωές των Άλλων» που το 2007 κέρδισε το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας και πολλά ακόμα διεθνή βραβεία). Απαστράπτουσα η Αντζελίνα Τζολί σε ρόλο μοιραίας γυναίκας, με το Τζόνι Ντεπ να ρίχνει στον ώμο το σάκο του τουρίστα και να την αφήνει να τον σαγηνεύσει.
O Ντεπ υποδύεται έναν αμερικανό τουρίστα, του οποίου οι ερωτικές περιπέτειες με μία ξένη, πλέκουν έναν ιστό ίντριγκας, ρομαντισμού και κινδύνου. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Ευρώπη, με σκοπό να συνέλθει από μία ερωτική απογοήτευση ο Φρανκ (Ντεπ) ξεκινάει ένα απρόσμενο φλερτ με την Ελίζ (Αντζελίνα Τζολί), μία εντυπωσιακή γυναίκα που εσκεμμένα μπαίνει στο δρόμο του. Με φόντο μαγευτικά τοπία από το Παρίσι και τη Βενετία, το ρομάντζο τους σύντομα σοβαρεύει, καθώς βρίσκονται απρόθυμα μπλεγμένοι σε ένα θανατηφόρο κυνήγι ποντικού και γάτας. Ο φον Ντόνερσμαρκ κάνει στροφή 180 μοιρών για να μας δώσει μια χορταστική περιπέτεια με χολιγουντιανή δράση και κοσμοπολιτισμό ανάλογο του Τζέιμς Μποντ - βασισμένη στο γαλλικό θρίλερ του 2005, «Anthony Zimmer».
Το σενάριο υπογράφουν οι Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ, Κρίστοφερ ΜακΚουάρι και Τζούλιαν Φέλοουζ. Η ταινία, μετά από πολλές αναβολές, αλλαγές στο καστ και τους συντελεστές, αλλά και στους τόπους γυρισμάτων, θα κάνει ντεμπούτο στις ελληνικές αίθουσες στις 11 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails