Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Τα μετα-Οσκαρικά σκυλιά της Bigelow

Η γυναίκα που κέρδισε τα εκατομμύρια, τα τρισδιάστατα εφέ, τα ιπτάμενα Ικράν αλλά και τον πρώην σύζυγο της, ρίχνοντας πέρυσι στο καναβάτσο το Avatar, με το εθισμένο στον πόλεμο Hurt Locker, ετοιμάζει την επόμενη της δουλειά, με τίτλο Sleeping Dogs, για λογαριασμό της Paramount Pictures.
Η Κathryn Bigelow θα παρουσιάσει την ιστορία πέντε ανδρών διαφόρων ηλικιών, που όλοι τους εργάζονται στη Τριπλή Ζώνη, τη διάσημη γραμμή συνόρων μεταξύ των χωρών Παραγουάη, Αργεντινή και Βραζιλία, όπου οι ποταμοί Igazu και Parana συγκλίνουν, σημείο που ανθίζει η τρομοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα.
Ο επίσης βραβευμένος για το The Hurt Locker, σεναριογράφος Mark Boal, θα συνεργαστεί και πάλι με την Bigelow, ενώ στην παραγωγή συναντούμε τους Charles Roven, Alex Gartner και Steve Alexander.
O Tom Hanks και ο Johnny Depp φέρονται να είναι τα πρώτα μεγάλα ονόματα που θα υπογράψουν στο project. Κατά καιρούς έχει γίνει προσέγγιση στους Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Sean Penn, Javier Bardem και Jeremy Renner.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails