Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Billion-Dollar News

Οι Christopher Nolan και James Cameronεπέλεξαν την ίδια μέρα να δώσουν στον τύπο τις πρώτες επίσημες λεπτομέρειες για τον επερχόμενο Batman και τα sequel του Avatar αντίστοιχα.
Ο καινούργιος Batman έχει πλέον όνομα, όχι ιδιαίτερα πρωτότυπο αλλά σίγουρα ιντριγκαδόρικο για το τι μέλλει γενέσθαι του πιο επιτυχημένου κινηματογραφικού υπερήρωα. Η τρίτη ταινία στη σειρά θα τιτλοφορείται The Dark Knight Rises. O Nolan παράλληλα αποκάλυψε πως ο βασικός αντίπαλος του "ανθρώπου-νυχτερίδα" δεν θα είναι ούτε ο Riddler ούτε ο Mr. Freeze. Δήλωσε επίσης ότι αποκλείεται να γυρίσει την ταινία σε 3D και πως θα επιμείνει στις "Ι-MAX διαστάσεων" σκηνές μάχης.
Ο James Cameron απ' την άλλη επιβεβαίωσε τα Avatar 2 και 3 ως τις επόμενες ταινίες στην ατζέντα του. Οι συνέχειες αναμένεται να κυκλοφορήσουν στους κινηματογράφους, τον Δέκεμβρη του 2014 το πρώτο και τον ίδιο μήνα του 2015 το δεύτερο. Ο σκηνοθέτης δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει στον κόσμο του Pandora για δύο ιστορίες που αν και αυτόνομες εξυπηρετούν ένα γενικότερο φιλοσοφικό πλαίσιο στην ιστορία των Avatar. Τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους θα ξεκινήσουν μέσα στο 2011!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails