Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Αντζελίνα - Μπραντ ξανά μαζί σε ταινία;

Πριν από κάποιους μήνες γράφαμε για την πιθανότητα να δούμε τελικά τον Ντάρεν Αρονόφσκι και τον Μπραντ Πιτ να συνεργάζονται καπνίζοντας την πίπα της ειρήνης. Και το θέτουμε έτσι γιατί η αποχώρηση του πρωταγωνιστή στο παρά πέντε από την «Πηγή της Ζωής» είχε προκαλέσει τότε τη σχετική γκρίνια, ενώ και η προοπτική του «The Fighter» σύντομα ξεθώριασε και για τους δύο (το πρότζεκτ ανέλαβε ο
Ντέιβιντ Ο' Ράσελ ρίχνοντας στο ρινγκ το Μαρκ Γουόλμπεργκ).
Το νέο εγχείρημα που πιθανό να κλείσει τις πληγές είναι το «The Tiger», μια αληθινή ιστορία βασισμένη στο βιβλίο του John Vaillant, που περιγράφει τις εμπειρίες ενός ακτιβιστή και προστάτη των άγριων ζώων που σε μια μικρή παγωμένη πόλη της Σιβηρίας προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στις πεποιθήσεις του ότι άνθρωποι και ζώα αξίζουν την ίδια μεταχείριση και τον κίνδυνο που ελλοχεύει για τους κατοίκους με τη μορφή μιας πεινασμένης τίγρης που βλέπει τους χωρικούς σαν εισβολείς στο φυσικό της περιβάλλον.
Χωρίς να πρόκειται για επιβεβαιωμένη είδηση, η Αντζελίνα Τζολί μπορεί να συνυπάρξει εκ νέου στην οθόνη με το σύντροφό της Μπραντ Πιτ, αν πιστέψουμε το σεναριογράφο Γκιγιέρμο Αριάγα (της Βαβέλ) που ανέλαβε να προσαρμόσει το βιβλίο για το σινεμά. Ο Αριάγα έριξε σε συνέντευξή του το όνομα της Αντζελίνα στο τραπέζι ως πιθανής συμπρωταγωνίστριας, ωστόσο δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες, οπότε η εγκυρότητα της φήμης μάλλον ελέγχεται.
Όσο για τον Αρονόφσκι, που μετά το «Μαύρο Κύκνο» πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική ειδησεογραφία σε καθημερινή βάση, με πολλά και διαφορετικά πρότζεκτ που φέρεται να αναλαμβάνει ή να έχει υπό σκέψη (τελευταία από αυτά ο δεύτερος "Wolverine" και το "Tales from A Gangster Squad"), δεν πρέπει να θωρείται «σιγουράκι» για αυτήν τη φυσιολατρική περιπέτεια, αφού μάλλον θα χρειαστεί να επιλέξει τελικά με τι απ’ όλα θα καταπιαστεί.
Πάντως το ζεύγος Πιτ - Τζολί έχει να μοιραστεί την ίδια οθόνη από την κατασκοπευτική περιπέτεια «O Κύριος και η Κυρία Σμιθ» και καθώς οι υποχρεώσεις τους στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ αυξάνονται, ίσως και να βλέπουν με καλό μάτι τη νέα τους συνεργασία. Να βλέπονται και λίγο στη δουλειά, όχι μόνο στις πρεμιέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails