Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Η Μπούλοκ (τελικά) στο διαστημόπλοιο;

Δεν ξέρουμε αν το "Gravity" του Αλφόνσο Κουαρόν θα είναι μια ταινία που θα τη θυμόμαστε για τις ερμηνείες, τη σκηνοθεσία ή το σενάριό της, πάντως διεκδικεί επάξια μια θέση ανάμεσα στα πρότζεκτ που ταλαιπωρήθηκαν από τα ατελείωτα κάστινγκ πριν καταλήξουν στην επιλογή πρωταγωνιστών.Στα χνάρια λοιπόν του «Τουρίστα», με το σενάριο να αλλάζει πολλά χέρια πριν δοθεί στους Τζολί ? Ντεπ, ο πειραματισμός του Κουαρόν με τη βαρύτητα ξεκίνησε με φόρα ανακοινώνοντας την Αντζελίνα στο γυναικείο lead, όταν εκείνη αποχώρησε την αντικατέστησε με τη Μαριόν Κοτιγιάρκαι τελευταία με την ανεβασμένη Νάταλι Πόρτμαν του «Μαύρου Κύκνου». Τελικά η τελευταία απεφάνθη ότι αυτή τη ταινία δεν της ταιριάζει και τώρα επικρατέστερη πρωταγωνίστρια φέρεται να είναι η περσινή οσκαρούχος Σάντρα Μπούλοκ, αν φυσικά πει το «ναι», αφού μετά την περσινή επιτυχία της είναι πολύ επιλεκτική στα επόμενά της βήματα (- επίσημη υπογραφή έχει βάλει σε ένα δυο μόνο μελλοντικά πρότζεκτ, όπως το «Extremely Loud And Incredibly Close» του δημιουργού των «Ωρών», Στέφεν Ντάλντρι με συμπρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς).
Ως εναλλακτικές λύσεις αναφέρονται τα ονόματα των Κάρεϊ Μάλιγκαν, Ναόμι Γουότς, Σιένα Μίλερ, Άμπι Κόρνις και Ρεμπέκα Χολ.
Νε θυμίσουμε ότι στην ταινία, που θα γυριστεί σε 3D κάτω από την ομπρέλα των αδελφών Warner με προϋπολογισμό κάπου στα 80 εκατομμύρια δολάρια, θα συμμετάσχει και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.
Η επιλογή της πρωταγωνίστριας θα είναι κρίσιμη, αφού στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα βρίσκεται μόνη της στα πλάνα να αιωρείται στο διάστημα αλα «Moon», αφού σύμφωνα με το σενάριο θα είναι η μοναδική επιζήσασα μιας έκρηξης σε διαστημικό δορυφόρο, που προσπαθεί να βρει το δρόμο της επιστροφής στη Γη. Αν η Μπούλοκ συμφωνήσει να φορέσει τη στολή του αστροναύτη θα αναμετρηθεί πάντως με κάτι καινούργιο και θα κληθεί να αποδείξει αν μπορεί να κρατήσει μόνη της μια ταινία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails