Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Κρουζ - Νίκολσον ξανά μαζί

Η τελευταία φορά που ο Τζακ Νίκολσον απηύθυνε το λόγο στον Τομ Κρουζ ήταν σε τόνο "you can’t handle the truth!" Αν νοσταλγείτε το δίδυμο του "A Few Good Men" και θα θέλατε να τους ξαναδείτε μαζί στην οθόνη, ίσως και να μη χρειαστεί να περιμένετε πολύ, αφού οι δυο τους ενδέχεται να ξανασυνεργαστούν, αυτήν τη φορά σε
κωμωδία. Ο τίτλος της ταινίας; "El Presidente", ένα σενάριο του Νταν Γκορ (στην ομάδα του Conan O’ Brien και του Daily Show), που αναζητά σκηνοθέτη.
Κεντρικός ήρωας ένας πρώην μυστικός πράκτορας με εμμονή στο καθήκον, που αναλαμβάνει τη φύλαξη πρώην loser πολιτικού ηγέτη των ΗΠΑ, ενός ιδιόρρυθμου γερο-παράξενου που έχει επιβάλει να τον αποκαλούν ακόμα «Κύριο Πρόεδρο». Κι ενώ η δουλειά μοιάζει για τον πρώην CIA αστεία υπόθεση, εξελίσσεται σε περιπέτεια όταν η ζωή του άλλοτε κάτοικου του Λευκού Οίκου απειλείται.
Πριν από λίγες ημέρες τα δημοσιεύματα μιλούσαν για πρωτοκλασάτο σταρ που αναλαμβάνει το ρόλο για τη Warner, με παλιό συμπρωταγωνιστή του, διάσημο βετεράνο της οθόνης. Τώρα που ο γρίφος λύθηκε με τα ονόματα των Κρουζ ? Νίκολσον δε νομίζουμε να δυσκολευτούν οι παραγωγοί να βρουν έναν καλό σκηνοθέτη. Αν μη τι άλλο, θα εκδηλώσουν πολλοί το ενδιαφέρον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails