Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Οι Άντρες με τα μαύρα επιστρέφουν

Οι άντρες με τα μαύρα επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη αν και εμείς δεν θεωρούμε κάτι τέτοιο απαραίτητο με την προοπτική της τρισδιάστατης εκδοχής τους.Κι επειδή πρέπει να είναι πολύς ο κόσμος που σκέφτεται κατά τον ίδιο τρόπο η παραγωγή κάνει το πρότζεκτ ολοένα και πιο δελεαστικό με ένα εντυπωσιακό καστ να
προστίθεται στο πλευρό των Γουίλ Σμιθ και Τόμι Λι Τζόουνς. Μετά τους Τζος Μπρόλιν, Ζεμέν Κλεμάν και Έμα Τόμσον, ο Άλεκ Μπάλντουϊν, η Τζίμα Άρτερτον («Τιτανομαχία», «Ο Πρίγκηπας της Περσίας», «Ταμάρα Ντρου») και ο Σάρλτο Κόπλεϊ («District 9», «A-Team») μπαίνουν στην τριών διαστάσεων περιπέτεια. Το μόνο που ξέρουμε για την πλοκή είναι το ταξίδι του Jay ? Σμιθ στο χρόνο και συγκεκριμένα στο 1969, όπου θα γνωριστεί με ξανά με τον Key, με τον τελευταίο σε νεαρή ηλικία με απώτερο σκοπό -τι άλλο- να σώσουν τον πλανήτη.
Όσοι γνωρίζουν το σύμπαν των «Ανδρών», του franchise που ήδη μετρά ένα sequel και συνολικές εισπράξεις κοντά στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως, μπορούν να αρχίσουν να φαντάζονται εξωγήινους και χίπις σε αγαστή συνεργασία επί της οθόνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails