Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Το Κορίτσι με το Τατουάζ σαλπάρει με τον Δράκουλα

Η Σουηδέζα ηθοποιός Νoomi Rapace που έγινε διάσημη από την ταινία Το Κορίτσι με το Τατουάζ και τις δύο συνέχειες του, θα εμφανιστεί στο Τhe Last Voyage of Demeter, που βασίζεται σε ένα κεφάλαιο του κλασσικού έργου του Bram Stoker, Dracula.
H ιστορία στο βιβλίο περιγράφεται από το ημερολόγιο του πλοίου που μετέφερε τον Κόμη Δράκουλα, μέσα σε ένα φέρετρο στο αμπάρι, από την Τρανσυλβανία στο Λονδίνο. Τα μέλη του πληρώματος εξαφανίζονται σιγά-σιγά, καθώς τρέφεται από αυτά για να διατηρηθεί. Το πλοίο καταλήγει στα βράχια του Whitby με την μοναδική ψυχή στο κατάστρωμα, αυτή του νεκρού καπετάνιου αλυσοδεμένου στο τιμόνι.
Η Rapace θα υποδυθεί μια λαθρεπιβάτισσα που βρέθηκε τυχαία στο καταραμένο πλεούμενο. Στη ταινία θα εμφανιστεί και ο Ben Kingsleyσε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Το σενάριο γράφτηκε πριν δέκα χρόνια, από τον Bragi F. Schut για λογαριασμό του Marcus Nispel. To project όμως ναυάγησε και πέρασε στα χέρια του Robert Schwentke, ο οποίος με τη σειρά του το παρέδωσε στον Αυστριακό σκηνοθέτη Stefan Ruzowitzky (The Counterfeiters).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails