Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Μια "εύκολη" στο πλευρό του Spiderman

Με φόρα, μετά από την ευρηματική νεανική κομεντί "Easy A" που εξέπληξε το κοινό στο Τορόντο, η ανερχόμενη Έμα Στόουν φαίνεται ότι αυξάνει τη φήμη της στο Χόλιγουντ, αφού η Sony της πρότεινε να υποδυθεί την αγαπημένη του Πίτερ Πάρκερ στο επερχόμενο reboot του "Spiderman", Μέρι Τζέιν Γουάτσον. Οι υπόλοιπες υποψήφιες στο casting, αν επιμείνουν να τρυπώσουν στην παραγωγή μπορούν να διεκδικήσουν πλέον μόνο το ρόλο της Γκουέν Στέισι. Μεταξύ αυτών έδωσαν μάχη η Μία Βαζικόφσκα της "Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων", η Νταϊάν Άργκον του "Glee", η Tζορτζίνα Χεγκ του "Road Kill" και η Ντομινίκ ΜακΈλιγκοτ του "Μοοn".
Η Έμα Στόουν (προηγουμένως "Superbad") υποδύθηκε στο εφηβικής φρεσκάδας "Easy A" του Γουίλ Γκλουκ ένα λυκειοκόριτσο που μετά από ένα αθώο ψεματάκι σχετικά με τα σεξουαλικά της παραλληλίζει τον εαυτό της με την ηρωίδα του "Άλικου Γράμματος" Hester Prynne, την οποία μελετά στο σχολείο, καταγράφοντας τους μηχανισμούς διασποράς φημών μέσα σε μια (σχολική) κοινωνία, τις συνέπειές του και το πώς τελικά διαμορφώνεται ή ανατρέπεται η υπόληψη κάποιου από αυτούς.
Kαι για να γυρίσουμε τώρα στον άνθρωπο - αράχνη. Μαρκ Γουέμπ θα σκηνοθετήσει τον Άντριου Γκάρφιλντ (τον περιμένουμε επίσης στα πολυαναμενόμενα "Social Network" και "Never Let Me Go") επάνω στο σενάριο τουΤζέιμς Βάντερμπιτ, ενώ οι τελευταίες φήμες θέλουν το Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν να περιτριγυρίζει ρόλο, αλλά και την επιστροφή του Venom στο franchise. Αρκετή εξέλιξη για μια μέρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails