Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Top Gun 2: Ξανά στους αιθέρες ο Τομ Κρουζ;

Αν οι επιδείξεις των μαχητικών κάνουν τους παλμούς σας να ανεβαίνουν επικίνδυνα, αν μετράτε την αδρεναλίνη σε G και κάθε φορά που ταξιδεύετε με το αεροπλάνο εύχεστε να μπορούσατε να τρυπώσετε στο κόκπιτ, μάλλον θα είστε από αυτούς που ζουν και αναπνέουν για την ημέρα που θα δούμε στις αίθουσες ένα δεύτερο Top Gun.
O παραγωγός Tζέρι Μπρουκχάιμερ, ο σκηνοθέτης Τόνι Σκοτ και ο πρωταγωνιστής Τομ Κρουζ δεν αποκλείουν την πιθανότητα!
Χωρίς να είναι τίποτα επίσημο και επιβεβαιωμένο από την Paramount, το ιντερνετικό σινε-χωριό βουίζει σήμερα ότι το στούντιο προσεγγίζει έναν έναν όλους τους βασικούς συντελεστές του φιλμ του ’86, αλλά και τον Κρίστοφερ ΜακΚουάρι για το σενάριο - συνεργάστηκε με τον Τομ Κρουζ και στην «Επιχείρηση Βαλκυρία» και είναι ο άνθρωπος πίσω από το σενάριο του δεύτερου Wolverin.
Αν τα σχέδια για ένα νέο σμήνος απογειωθούν σύντομα, περιμένουμε να δούμε τον Μάβερικ του Κρουζ (ίσως και τον Ace-Man του Βαλ Κίλμερ;) σε ρόλο εκπαιδευτή - μέντορα κάποιου νέου παλικαρά των αιθέρων.
Η ταινία του ’86 σηματοδότησε την ανάδειξη του Τομ Κρουζ σε χολιγουντιανό αστέρα πρώτου μεγέθους, κατέκτησε το παγκόσμιο box office ($353 εκατομμύρια εισπράξεις - σχεδόν τα διπλά αν υπολογίσουμε με σημερινά δεδομένα), ενώ το ρομάντζο του πιλότου με την εκπαιδεύτριά του (Κέλι ΜακΓκίλις) υπό τις μελωδίες του «Take My Breath Away» των των Berlin πέρασε στην ιστορία των eighties.
Υποθέτουμε ότι η Par και ο Μπρουκχάιμερ περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για μια εκρηκτική ανακοίνωση, γι’ αυτό και προς το παρόν όλοι οι εμπλεκόμενοι κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails