Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Ταινία με τους 33 μεταλλωρύχους ετοιμάζει ο Μπραντ Πιτ

Η εταιρεία παραγωγής του αμερικανού ηθοποιού Μπραντ Πιτ σκοπέυει να γυρίσει ταινία με θέμα τη διάσωση των 33 χιλιανών μεταλλωρύχων, που πέρασαν περισσότερους από δύο μήνες... 700 μέτρα κάτω από τη γη, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος των διασωθέντων, πολλοί από τους οποίους αναμένεται να παίξουν στην ταινία τον εαυτό τους.

Η "Plan B Entertainment", η εταιρεία παραγωγής του Μπραντ Πιτ, έχει
ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον δικηγόρο των μεταλλωρύχων για να αποκτήσει τα δικαιώματα της ιστορίας της διάσωσης που ολοκληρώθηκε στις 13 Οκτωβρίου, αφού οι 33 άνδρες πέρασαν 69 ημέρες 700 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης έπειτα από τον εγκλωβισμό τους στο ορυχείο Σαν Χοσέ.

Στις δύο συναντήσεις με τον δικηγόρο Εντγκάρντο Ρεϊνόσο, η εταιρεία πρόσφερε πολλά εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα της ιστορίας τους, σύμφωνα με σημερινό άρθρο της χιλιανής εφημερίδας El Mercurio.

Πάντως οι 33 μεταλλωρύχοι πρέπει πρώτα να συστήσουν ανώνυμη εταιρεία για να διαχειριστούν τα έσοδα από τα δικαιώματα της ιστορίας τους, τις συνεντεύξεις που έχουν δώσει και τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικές εκπομπές, τα οποία στη συνέχεια θα μοιράσουν σε ίσα μέρη. Αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ήδη ο σκηνοθέτης Ροντρίγκο Ορτουθάρ γυρίζει ταινία με τίτλο "Οι 33", η οποία αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails