Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Μεγαλώνει το βασίλειο του Wes Anderson

O Wes Anderson (Rushmore, The Life Aquatic with Steve Zissou), φαίνεται πως θα έχει στη διάθεση του μια πλειάδα αστέρων, για το επόμενο σκηνοθετικό του βήμα, με τίτλοMoonrise Kingdom.
Η ιστορία τοποθετείται χρονικά τη δεκαετία του '60 και κεντρικοί ήρωες είναι ένα ζευγάρι δωδεκάχρονων που εγκαταλείπουν τη μικρή πόλη που
μεγάλωσαν χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές και κυβερνητικές αρχές να ξεκινήσουν την αναζήτηση τους, επειδή νομίζουν ότι αγνοούνται.
Δε θα μπορούσε να λείπει ο Bill Murray, που μαζί με τη Frances McDormand θα υποδυθούν τους γονείς του κοριτσιού. ΟΒruce Willis θα εμφανιστεί ως ο σερίφης της πόλης, που διατηρεί ερωτική σχέση με τη μητέρα. Ο Εdwart Norton ως ο ηγέτης της ομάδας αναζήτησης, ενώ τέλος ένα σημαντικό ρόλο θα έχει και η Tilda Swinton, λεπτομέρειες για τον οποίο, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.
Το σενάριο ανήκει στον ίδιο τον Anderson σε συνεργασία με τον Roman Coppola (CQ, The Darjeeling Limited). Η παραγωγή θα ξεκινήσει την επόμενη άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails