Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Step Up 2: The Streets

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


  • Όνομα: Step Up 2: The Streets
  • Κατηγορία: Music,Drama
  • Έτος Παραγωγής: 2008
  • Διάρκεια: 98'
  • Σενάριο: Toni Ann Johnson, Karen Barna,
  • Σκηνοθεσία: Jon Chu
  • Παίζουν: Briana Evigan,Robert Hoffman,Adam G. Sevani,Cassie Ventura


ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η 16χρονη Κάιλα έχει πάθος με το χορό. Η μοναδική "οικογένειά" της είναι τα κορίτσια με τα οποία χορεύει μαζί στο Γυμνάσιο Franklin και ο θετός αδελφός της, Τάιλερ.
Με την προτροπή του, το νεαρό κορίτσι θα αποφασίσει, αρχικά απρόθυμα, να περάσει από οντισιόν για τη Σχολή Τεχνών του Μέριλαντ. Όλα όμως θα αλλάξουν, όταν θα γνωρίσει τον Πάτρικ, που είναι MC των διαγωνισμών χορού στο κλαμπ που συχνάζει η Κάιλα, αλλά και αρχηγός της ομάδας της Σχολής.
Θα βάλει τα δυνατά της για να αποδείξει στον Πάτρικ πόσο καλή χορεύτρια είναι και πόσο αξίζει μια θέση στη σχολή χορού... αλλά και στην καρδιά του!



ΚΡΙΤΙΚΗ


Μετά την εμπορικά επιτυχημένη πρώτη ταινία δεν μπορούσε να μην βγει και δεύτερο sequel της ταινίας.Με περισσότερες hip hop κινήσεις και με περισσότερα θεαματικά χορευτικά το δεύτερο sequel του Step Up κάνει την εμφάνιση του.Με διαφορετικούς σεναριογράφους και διαφορετικό σκηνοθέτη όπως και με αρκετά νέα πρόσωπα στο cast το Step Up 2 όπως δηλώνει και το όνομα του έχει να κάνει με χορογραφίες κυρίως του ''δρόμου'' και freestyle χορό.Όπως και στην πρώτη ταινία έτσι και εδώ δεν θα μπορούσε να παραληφθεί ο έρωτας και το συναίσθημα ανάμεσα σε δύο από τους πρωταγωνιστές.Σενάριο και σκηνοθεσία δεν κάνουν την υπέρβαση και το αφήνουν σε φυσιολογικά επίπεδα ωστόσο οι πολύ καλές χορογραφίες είναι αυτές που θα δημιουργήσουν το ενδιαφέρον και θα τραβήξουν την προσοχή του θεατή.Οι λάτρες του χορού και της hip hop μουσικής θα αγαπήσουν την ταινία ενώ για του υπόλοιπους θα είναι μια ταινία για να περάσει ευχάριστα η ώρα.


TRAILER

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails